Elegancija, profinjenost i maksimalna ženstvenost prepoznatljivi su elementi potpisa omiljene domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović, koji nisu izostali ni u najnovijoj kolekciji za jesen/zimu. Samostalnom revijom dizajnerica koja stoji iza brenda Lei Lou označila je otvorenje nove sezone modnog događanja Fashion.hr

Iako je bilo očekivano kako će kolekcija omiljene celebrity dizajnerice biti okupana u tamne tonove prilagođene hladnijim danima, Aleksandra Dojčinović je pokazala čistu suprotnost.

Nježne pastelne nijanse, čista bijela i puderasta dominirale su kreacijama koje i dalje nastavljaju krojem slaviti žensku siluetu. Volan spušten na dno haljine ili rub rukava, mašna na diskretnom remenu te neizostavna čipka, elementi kojima je dizajnerica razmazila brojne žene i dalje su dio njezinog potpisa.

Mekani kaputi, mini torbice upečatljivih boja modni su dodaci koji svakoj ženi olakšavaju potragu za novim hit zimskim detaljem. Aleksandra je i što se tiče odabranih materijala ostala vjerna kašmiru, čipki i brokatu.

Iz najnovije kolekcije izdvojili smo 10 komada koji pozivaju na razigranu i romantičnu zimu:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju