Najveći modni događaj u regiji FASHION.HR započeo je sinoć na Zagrebačkom velesajmu revijom Aleksandre Dojčinović koja je predstavila novu LeiLou kolekciju. Da je riječ o omiljenoj dizajnerici poznatih Hrvatica pokazala su brojna lica u prvom redu: Ecija Ojdanić, Sandra Perković, Mirna Medaković, Ana Maras, Mila Elegović, Ogi Antunac i mnogi drugi

Revijom Aleksandre Dojčinović otvoren je jubilarni 20. FASHION.HR.

Nova LeiLou kolekcija za proljeće/ljeto odiše ženstvenošću i romantikom, a dizajnerica je u svom prepoznatljivom stilu s puno čipke i detalja predstavila krojeve koji laskaju ženskoj silueti. Cvjetni uzorci te lagani i prozračni materijali daju vedrinu kolekciji, a detalji poput mašni ostavljaju dojam elegancije prepoznatljive LeiLou djevojke.

Nova LeiLou kolekcija za proljeće/ljeto odiše ženstvenošću i romantikom, a dizajnerica je u svom prepoznatljivom stilu predstavila krojeve koji laskaju ženskoj silueti.

Predstoji nam doba ženstvenosti, koja se u modu vraća na velika vrata s obzirom da su trendovi posljednjih godina više naginjali unisex varijanti. Sljedeću sezonu obilježit će fine forme, strukirani krojevi i romantika. U novoj kolekciji i ja sam posegnula za mašnama.

Ovog puta ne u kombinaciji s pastelnim nego baš suprotno, s fluorescentnim tonovima, kako i priliči ljetu. Osim toga, LeiLou djevojka i dalje ostaje pomalo vintage, ali kao modernizirana verzija mlade, neopterećene žene koja uživa u modnim transformacijama i kombiniranju, izjavila je Aleksandra.

FASHION.HR od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu slavi 20. jubilarno izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene, danas je na rasporedu revija modnog dvojca eNVy room.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju