Već je sada jasno kako će turneja "Od istoka do zapada" srpske pjevačice Aleksandre Prijović oboriti brojne rekorde i zasigurno biti najuspješnija ovogodišnja regionalna. Naime, nakon što je održala tri koncerta u prepunoj beogradskoj Štark Areni, čeka je niz rasprodanih koncerata u cijeloj regiji.

Galerija Bajkerski top modne kuće Alexander McQueen Mini suknja s potpisom modne kuće Alexander McQueen Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu +14 Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu

Među njima su i tri koncerta u Areni Zagreb koji će se održati 1., 2. i 3. prosinca. Sudeći prema viđenom u Beogradu, trenutačno najveća balkanska glazbena zvijezda priredit će pravi spektakl zagrebačkoj publici, ne samo glazbeni nego i modni.

Naime, Aleksandra Prijović oduševila je modne sladokusce odjevnim kombinacijama koje je nosila na beogradskim koncertima.

Aleksandra Prijović na koncertu u beogradskoj Štark Areni Aleksandra Prijović na koncertu u beogradskoj Štark Areni (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Prema pisanju srbijanskih medija, za njezin stajling zadužena je Tijana Todorović, dizajnerica s kojom Aleksandra godinama surađuje i koja je izradila glamurozne haljine u kojima je pjevačica otvorila svoje koncerte.

Osim tih glamuroznih kreacija, veliku pozornost izazvale su kombinacije s potpisom modne kuće Alexander McQueen u koje se Aleksandra presvlačila tijekom koncerata.

Čitav niz efektnih komada s prepoznatljivim potpisom sad već bivše kreativne direktorice McQueena, Sare Burton, savršeno se uklopio i u scenografiju i sam nastup.

Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu (Foto: Neiman Marcus)

Primjerice, fantastičan crni blejzer s cut out detaljima ukrašen blještavim cirkonima i kristalima u kombinaciji s klasičnim crnim hlačama bio je kao stvoren za scenu. Identično odijelo nosila je i američka glumica Sydney Sweeney na filmskom festivalu u Berlinu u veljači ove godine.

Sydney Sweeney u odijelu modne kuće Alexander McQueen Sydney Sweeney u odijelu modne kuće Alexander McQueen (Foto: Guliver Images)

Osim vrlo efektnog crnog, Aleksandra je nosila i klasičnije bijelo odijelo s decentnijom svjetlucavom aplikacijom na reveru.

Aleksandra Prijović u odijelu s potpisom Alexandera McQueena Aleksandra Prijović u odijelu s potpisom Alexandera McQueena (Foto: M.M./ATAimages/Pixsell)

U njezinoj scenskoj garderobi našlo se mjesta i za sjajne kožnate komade, poput crvenog bajkerskog topa koji je kombinirala s pripadajućom suknjom mini kroja i upečatljivim gležnjačama identične nijanse.

Zavirite u galeriju i pogledajte koje je još komade modne kuće Alexander McQueen Aleksandra Prijović nosila na svojim koncertima i izazvala zazubice među ljubiteljima mode.

Kožnata haljina modne kuće Alexander McQueen Kožnata haljina modne kuće Alexander McQueen (Foto: Alexander McQueen)

Lepa Brena vs. Jennifer Lopez: Tko je bolje nosio neobičnu kombinaciju sa šeširom? Lepa Brena u haljini Predraga Đuknića Lepa Brena Lepa Brena i Jennifer Lopez +3 Lepa Brena i Jennifer Lopez u sličnim izdanjima

Glamur u raznim oblicima: Kako izgleda beogradski crveni tepih? Duška Jovanić u haljini brenda Mihano Momosa i salonkama modne kuće Dior Jelena Karleuša u haljini modne kuće Balenciaga Jovana Nikolić Mišković +15 Seka Aleksić u haljini Ricka Owensa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju