Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Zapalila je atmosferu svojim glasom i tekstovima pjesama koje je publika pjevala uglas, a nakon koncerta održala je press konferenciju za novinare.

Galerija Aleksandra Prijović u kombinaciji Alexandera MCQueena Aleksandra Prijović u kombinaciji Alexandera MCQueena Aleksandra Prijović u kombinaciji Alexandera MCQueena +7 Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu

Za veliko otvorenje zagrebačke turneje Aleksandra je odjenula blještavu haljinu poznate dizajnerice Tijane Todorović, a za press konferenciju odabrala je sofisticiranu odjevnu kombinaciju s potpisom Alexandera MCQueena, u čijim je modnim komadima već nastupala tijekom turneje.

Aleksandra Prijović u kombinaciji Alexandera MCQueena Aleksandra Prijović u kombinaciji Alexandera MCQueena (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Pred novinare je stala u elegantnom bijelom blejzeru koji je odlično iskombinirala s crnim hlačama ravnog kroja koje su sezale sve do poda. Velika mašna igrala je ulogu remena i začinila kompletnu kombinaciju, dok je profinjena srebrna ogrlica njezinom outfitu dodala malo blještavila.

Aleksandra Prijović u kombinaciji Alexandera MCQueena Alexander MCQueen (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Balkanska glazbena zvijezda priredila je pravi spektakl, kako glazbeni – tako i modni, stoga nestrpljivo čekamo odjevne kombinacije u kojima će zablistati na nadolazećim koncertima u zagrebačkoj Areni.

Aleksandra Prijović u kombinaciji Alexandera MCQueena Aleksandra Prijović u kombinaciji Alexandera MCQueena (Foto: Igor Soban/Pixsell)

U galeriji na početku teksta pogledajte ostale modne kombinacije Aleksandre Prijović u kojima je nastupala na turneji Od istoka do zapada. 

Kakvo otvorenje! Aleksandra Prijović u impresivnom izdanju na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu +2 Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu

Totalna suprotnost: Odaberite najbolje izdanje Aleksandre Prijović s posljednjeg koncerta Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu +1 Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju