Pjevačica Aleksandra Prijović sinoć je otvorila prvi od pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Regionalna zvijezda oborila je rekord, a ulaznice su mahom nestajale čim su puštene u prodaju. Prvi zagrebački koncert bio je nabijen emocijama, a Aleksandra je stvorila atmosferu o kojoj će se još dugo pričati.

Galerija Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu +2 Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu

Osim glasom i tekstovima pjesama, Aleksandra je publiku osvojila i pomno odabranom odjevnom kombinacijom, dostojnom holivudskog crvenog tepiha. Haljinu potpisuje vizualna umjetnica i modna dizajnerica Tijana Todorović, u čijoj je vjenčanici Aleksandra izrekla sudbonosno da. 

Izgledala je kao princeza u zavodljivoj maksi haljini prekrivenoj šljokicama, posebnoj po dubokom izrezu u području nogu te efektnom dokolteu. Srebrna haljina s prozirnim rukavima ukrala je show, a pjevačici je stajala kao salivena.

Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Detalji uvijek čine razliku, a Aleksandra je odjevnu kombinaciju zaokružila mrežastim najlonkama, jednostavnim srebrnim sandalama s remenjem te impresivnim naušnicama s motivom cvijeta, dok je kosu oblikovala u elegantni konjski rep.

Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Šljokice su zasigurno pravi izbor za spektakularno otvorenje zagrebačke turneje, a što o šljokicama kaže stilist Marko Grubnić možete provjeriti u nastavku. 

Totalna suprotnost: Odaberite najbolje izdanje Aleksandre Prijović s posljednjeg koncerta Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu +1 Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu

Aleksandra Prijović na svom vjenčanju nosila je vjenčanicu princeza-kroja stvorenu za dive Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 9 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 7 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 4 +11 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 3

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju