Regionalna senzacija Aleksandra Prijović održala je drugi od tri rasprodana koncerta u varaždinskoj Areni. Nakon Zagreba, Osijeka i Rijeke Aleksandra je hrvatski dio turneje "Od istoka do zapada" nastavila u Varaždinu gdje je pjevačica održala još jedan spektakl za pamćenje.

Galerija Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 5 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 8 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 7 +6 Aleksandra Prijović nosi maksi haljinu brenda Artofcb

Koncerti Aleksandre Prijović već su nadaleko poznati po showu i provodu koji se ne zaboravlja, a lijepa pjevačica za svaki se nastup pobrine i za itekako upečatljivu scensku garderobu. Tako je za drugi koncert u Areni Varaždin odabrala crnu maksi haljinu brenda Artofcb, u čijoj se ponudi mogu pronaći ženstveni i glamurozni modni komadi i dodaci za svečanije prigode.

Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 2 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Varaždin (Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix)

Za Aleksandru i njezinu publiku svaki njezin koncert je svečanost i prilika za pokazati novu odjevnu kombinaciju dostojnu dive. Dugačka haljina izrađena od luksuzno mekanog džerseja koji ocrtava siluetu tijela ima duge rukave, a posebno senzualnom čini je prorez na predjelu trbuha. Haljina ima i fine nabore, a u online trgovini brenda Artofcb opisuju je savršenim odabirom za neki važan događaj ili romantičnu večer.

Aleksandra Prijović nosi maksi haljinu brenda Artofcb Aleksandra Prijović nosi maksi haljinu brenda Artofcb (Foto: artofcb.com)

Zbog svoje boje i pročišćenog dizajna kreacija je prilagodljiva za razne modne kombinacije, a Aleksandra Prijović kombinirala ju je s crnim sandalama s platformom i svjetlucavom debelom choker ogrlicom.

Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 6 Aleksandra Prijović nosi maksi haljinu brenda Artofcb i sandale s platformom (Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix)

Aleksandra Prijović: Upečatljiva haljina za koncert u Varaždinu koja voli figuru u obliku pječanog sata Aleksandra Prijović uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Aleksandra Prijović u haljini Roberta Cavallija Aleksandra Prijović na koncertu u Varaždinu +3 Aleksandra Prijović na koncertu u Varaždinu 2024.

Baš su spektakl: Aleksandra Prijović odabrala predivne sandale za prvi koncert u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku +4 Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju