Kada se 10. ožujka najpoznatije dame iz filmske industrije okupe na 96. dodjeli prestižne nagrade Oscar, velika je vjerojatnost da će svaka druga nositi cipele s potpisom Jimmyja Chooa.

Galerija Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku +4 Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku

Njegovo ime odavno je sinonim za spektakularne štikle, a u ponudi brenda mnogo je kultnih modela, poput obožavanih sandala Lance koje su svojevremeno vladale crvenim tepisima diljem svijeta.

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku (Foto: Ivan Peric/Cropix)

Svjetske zvijezde nose modele Jimmyja Chooa u najvažnijim prigodama, a povjerenje mu je poklonila i Aleksandra Prijović na prvom od pet koncerata u Osijeku.

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku (Foto: Ivan Peric/Cropix)

Dvoranu Gradski vrt do zadnjeg mjesta ispunili su njezini obožavatelji za koje je, osim glazbenog, priredila i modni spektakl.

Na svojoj turneji Od Istoka do Zapada dosad je već pokazala razne odjevne kombinacije i odlične cipele, a sinoć su se najviše istaknule blještave platforme s potpisom Jimmyja Chooa.

Aleksandra Prijović u platformama Jimmyja Chooa Aleksandra Prijović u platformama Jimmyja Chooa (Foto: Borna Jaksic/Pixsell)

U pitanju je model pod nazivom Isra napravljen od brušene kože i ukrašen kristalima.

Platforme Isra brenda Jimmy Choo Platforme Isra brenda Jimmy Choo (Foto: Jimmy Choo)

Naše Isra sandale prizivaju klasičan glamur maksimiziranjem volumena. Osigurat će trenutke magije za vaš poseban dan, piše na stranici brenda. Vizualno su definitivno čarobne i zahvaljujući svjetlucavim kristalima maksimalno glamurozne.

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku (Foto: Ivan Peric/Cropix)

Aleksandra Prijović u cipelama koje su modni znalci uporno pokušavali otpisati, ali nisu uspjeli Taylor Swift Hailey Bieber Cate Blanchett +7 Jennifer Lopez

Aleksandra Prijović zapalila Arenu u kultnim štiklama kojima vjeruje i J.Lo Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 1 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 2 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 3 +14 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju