Ako ste mislili da nikada nećete uspjeti naučiti kuhati ovi će vam recepti s jasnim uputama i slikama u 24 sata pomoći da počnete raditi zbilja ukusnu klopu. Dobro kuhati od osnovnih namirnica vještina je koja će vam uštedjeti novac i pružiti zadovoljstvo. Bilo tko može naučiti kuhati.

'Samo je nebo granica i upravo je stoga kuhanje tako uzbudljivo.'

Jednom kad uđete u štos, probajte naučiti i svoje prijatelje istome. Hajde, naučite neki recept i PRENESITE DALJE…

Dobrodošli u moje MINISTARSTVO PREHRANE

Ovu su knjigu nadahnuli svi oni koje sam ikad upoznao a koji su mislili da nikada neće uspjeti naučiti kuhati. Naravno, mene je takvo razmišljanje u stanju samo isprovocirati jer čvrsto vjerujem da je jednostavno kuhanje kod kuće jedna od najosnovnijih, iskonskih vještina koju bi svaka osoba na ovom planetu trebala posjedovati kako bi se bila u stanju brinuti za sebe, svoju obitelj i bližnje.

Napisao sam ovu knjigu kako bi vas ili osobu kojoj je upravo kupujete osnažio da naučite kuhati što je lakše i brže moguće. To sam učinio skupivši golemu količinu recepata koje svi obožavamo i pružio vam svoju jednostavniju verziju s jasnim uputama i slikama koje prikazuju svaki korak pripreme, kako bih vas usmjerio i otvorio vam cijeli jedan novi svijet izvrsne hrane.

Bilo da ste nesiguran početnik ili već dobar kuhar koji cijeni jednostavnost, dopustite meni i ovoj knjizi da vam pomognemo da skuhate neka od stvarno izvanrednih jela koja će razveseliti cijelu ekipu.

JAMIE OLIVER počeo je kuhati u roditeljskoj gostionici (pubu) The Cricketers u Claveringu kad mu je bilo osam godina i ubrzo razvio strast za kuhanjem koja se nastavila i dok je vještinu brusio u restoranu na Neal Streetu i u River Caféu.
Restoran Fifteen osnovao je 2002. godine u Londonu, zajedno s istoimenom fondacijom koja mladim ljudima u teškim životnim prilikama omogućuje da se školuju za kuhare. Trenutačno u svijetu postoje tri restorana Fifteen – u Cornwallu, Amsterdamu i Melbourneu. Nedavno je pokrenuo i lanac otmjenih restorana Jamie’s Italian u Velikoj Britaniji.

2005. Jamie je pokrenuo kampanju Feed Me Better (Bolje me hrani) za poboljšanje kvalitete hrane u školama u Velikoj Britaniji, koja je potaknula vladu da promijeni stav prema školskoj prehrani, poveća financiranje i uvede kvalitetnije jelovnike u škole.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju