Rachel je oduvijek bila prototip prave dobre cure, sve do svog tridesetog rođendana kad joj najbolja prijateljica Darcy priredi tulum. Jer te će noći, nakon nekoliko čašica previše, Rachel završiti u krevetu s ni više ni manje nego Darcynim zaručnikom

'Razmotrila sam svoja tri dečka, tri muškarca s kojima sam spavala tijekom svojih dvadesetih, ne bih li našla neku poveznicu. Ništa. Ali jedno se obilježje ipak provlači: svi su oni odabrali mene.'

Premda je sljedeće jutro odlučna u namjeri da aferu ostavi za sobom i na nju zaboravi, Rachel s užasom shvaća da je prema čovjeku od kojeg bi trebala bježati glavom bez obzira počela razvijati istinske osjećaje. Kako se bliži datum vjenčanja, Rachel je jasno da će morati donijeti odluku.

Na tom će putu otkriti da je linija između dobrog i lošeg često zamagljena, da završetci nisu uvijek elegantni, te da ponekad vrijedi riskirati kako bismo se izborili za ono što doista želimo ili ne želimo.

Nešto posuđeno izvanredan je debitantski roman koji se odmah po objavljivanju prometnuo u pravi hit, a danas ima status pravog klasika takozvanog chick lita. Sa svim pravim sastojcima: prstohvatom ljubomore, puno puno ljubavi i neizostavnim zrncem soli pred vama je jedna od najljepših ljubavnih priča.

Nastavak, priču iz vizure Darcy, ostavljene i izdane prijateljice, uskoro također očekujte u biblioteci Anima. Popularnost ovih dvaju romana samo potvrđuje činjenica da je slavna Hilary Swank požurila otkupiti prava za filmove koji će nedvojbeno ponoviti uspjeh romana.

Pročitajte hoće li Rachel ugrabiti priliku i muškarca ili se ipak odlučiti za prijateljstvo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju