Iako je Božić već iza nas vrijeme darivanja još uvijek traje i trajat će tijekom cijele godine. Bilo da je riječ o imendanu, rođendanu, prazniku zaljubljenih Valentinovu ili samo o znaku pažnje poklon mora biti prilagođen osobi za koju je i namijenjen. Donosimo savijete kako odabrati idealan poklon

Bilo da je riječ o kolegama s posla, poslovnim partnerima ili bliskim osobama poklon mora biti pomno odabran i prilagođen bontonu darivanja.

Okvir za slike idealan je poklon za ljude koji imaju obitelj ili puno putuju. Široka paleta boja, oblika i stilova okvira pruža vam mogućnost da ovakav dar prilagodite svačijem ukusu.

Olovke su lijep poklon za nadređene ili direktora, a šalica za kavu za mlađe kolege s kojima ste naravno u dobrom odnosu.

Karte za kazališnu predstavu ili koncert darujte prijateljima što ujedno može biti i vaš poklon jer im se uvijek možete pridružiti. Isto vrijedi i za čaše za vino, svijeće sa svijećnjakom ili neki drugi ukras za dom, magnete za frižider, anti-stres lopticu ili zidni sat.

Za najuži krug ljudi u vašem životu kao što su obitelj, partner, i najbolji prijatelji odaberite kreativan i poseban poklon.

Maska za oči s zanimljivim printom, vesta, pidžama, košulja ili haljina odličan su odabir za obitelj i prijatelje. Isto vrijedi i za knjige, ukrase za kosu, kozmetiku i nakit.

>> Sve Almine savjete pogledajte ovdje!

Pokloni za zaljubljene svakako su donje rublje i njegovi dodaci te parfem. Osobama koje volite nikako ne poklanjajte kućanske aparate!

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju