Istraživanja su pokazala kako bi se jednojajčane blizanke trebale oblačiti isto, a dvojajčane različito. Minute koje slijede posvećene su blizankama. Želite li da i vaši klinci budu u trendu doznajte kako odjenuti jednojajčane i dvojajčane blizanke

Dvojajčani blizanci, kažu psiholozi, su najčešće dvoje potpuno različite djece koje treba doživjeti kao dva različita karaktera rođena u isto vrijeme.

Upravo zbog toga pokušajte iste hlačice, suknjice i majice pronaći u različitoj boji ili s različitim ukrasima.

Kada je riječ o jednojajčanim blizankama prijedlog struke, ali i nerijetko roditelja je jednoglasan: jednaka odjeća za gotovo jednake djevojčice.

S obzirom da se djeca rođena u isto vrijeme poistovjećuju sa svojom sestrom ili bratom najjednostavniji način, posebno u najmlađoj dobi je kupovati odjeću puta dva.

Tinejdžerke su već mlade žene koje znaju što im se sviđa, a što ne, a u takvoj situaciji će modno osvještenija sestra voditi računa o odijevanju obje.

>> Kako sve možete nositi maramu?

>> Kako odabrati haljinu i hodati u štiklama?

Odjeća koju preporučamo tinejdžerkama mora biti u skladu s godinama pa preporučamo tajice u kombinaciji s tunikama, haljinice i mornarske majice te modne dodatke kao što su kape, marame i otkačene torbe.

više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju