Nedavno je u Zagrebu predstavljena nova linija najluksuznijeg brenda za njegu kose Alterna. Radi se o Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold liniji, a upravo je Alterna jedan od rijetkih brendova za kosu koji ima anti-age liniju

Alternine Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold linije napravljene su posebno za njegu obojane kose, a proizvodi su na bazi kavijara uz dodatak ulja maline i suncokreta.

Tako je Salonu Franić pripala čast da se upravo tamo održi jedno od prvih predstavljanja ove nove linije u cijelom svijetu.

'Proizvodi iz nove Alternine linije 'Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold' rađeni su na bazi kavijara uz dodatak ulja maline i suncokreta'

Posebnost Alterna proizvoda je u tome što se već nakon prvog tretmana osjeti razlika, a najnovija linija održava boju čak 60 dana. Razlog manjem ispiranju boje skriva se u samoj osnovi Alterninih proizvoda, u sastojcima i tehnologiji.

Alterna proizvodi nemaju sulfata, parabena, ftalata i glutena, ne testiraju se na životinjama, sadrže enzimo terapiju te luksuzne sastojke – kavijar, hijaluronsku kiselinu, te ulje bijelog tartufa. Upravo te komponente čine ovaj američki brend najluksuznijim brendom za njegu kose na svijetu.

Alterna je nastala kao alternativa svim drugim brendovima za njegu kose, a samo polazište je krenulo od kozmetike za njegu kože, koja je zatim prekopirana u njegu kose. Baš iz tog razloga Alterna je jedan od rijetkih brendova za kosu koji ima anti-age liniju.

Posebnu pažnju pridaju brizi za okolinu te su sve ambalaže i materijali napravljeni od recikliranih materijala. Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold linija sastoji se od šampona, regeneratora, seruma i top coat spreja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju