Domaći brend Amadeus u kolekciji za proljeće ima traperice koje svojim krojem savršeno odgovaraju i punijim damama. U kolekciji se ističu traperice u kojima će se svaka žena većeg konfekcijskog broja osjećati dobro

Kupnja traperica mrska je mnogim ženama jer pronaći odgovarajući par najpopularnijih hlača nije nimalo jednostavno, naročito ženama s bogatijim oblinama.

'Domaći brend Amadeus u kolekciji za proljeće ima traperice koje svojim krojem savršeno odgovaraju i punijim damama'

No domaći brend Amadeus doskočio je tom problemu i u novoj kolekciji predstavio modele traperica koje će savršeno pristajati ženama većih konfekcijskih brojeva. U ponudi su traperice skinny i ravnoga kroja te kroja koji ide u lagani trapez. Ženama će se posebno svidjeti što sve traperice u sastavu imaju i elastin za potpunu udobnost nošenja te viši struk.

No, 4 nova modela Amadeus traperica izvrsno će stajati i ženama manjih konfekcijskih brojeva te dolaze u standardnim brojevima što znači da, primjerice, broj 42 zaista odgovara broju 42. Da je uistinu tako jasno je i iz fotografija na kojima Amadeus traperice nosi i plus size manekenka Lucija Lugomer čiji je konfekcijski broj 42/44.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju