Na humanitarnoj večeri Zaklade princa Charlesa održanoj u Buckinghamskoj palači okupio se velik broj poznatih osoba iz svijeta zabave, ali sve ih je zasjenila Amal Clooney.

Galerija Amal i George Clooney Amal i George s dijelom uzvanika na večeri princa Charlesa Amal je nosila bijelu haljinu Jean-Louis Scherrera inspiriranu odjećom grčkih boginja +1 Amal, George i princ Charles na večeri

Lijepa odvjetnica stigla je na večeru u pratnji svog supruga Georgea Clooneyja i zadivila sve prisutne u haljini pokojnog francuskog dizajnera Jean-Louis Scherrera.

Amal je nosila bijelu haljinu Jean-Louis Scherrera inspiriranu odjećom grčkih boginja Amal je nosila bijelu haljinu Jean-Louis Scherrera inspiriranu odjećom grčkih boginja (Foto: Getty Images)

Dvanaest godina staru haljinu inspiriranu odjećom grčkih boginja iz kolekcije za proljeće 2007. godine, Amal je pronašla u poznatom londonskom luksuznom butiku "William Vintage" specijaliziranom za vintage kreacije iz haute couture kolekcija.

Jennifer Lopez i Amal Clooney Jennifer vs. Amal: Tko bolje nosi "odbačenu" haljinu koja je uzrokovala pravu dramu?

Amal Clooney u haljini koja se obavezno nosi bez grudnjaka - 2 Amal Clooney: Kreacija uz kakvu bi grudnjak samo pokvario dojam

Dugačku bijela haljina s pozlaćenim rukavom i plaštem isticala se u pomalo romantičnom ambijentu kraljevske palače, a izgleda da se odabir slavne odvjetnice svidio i princu Charlesu, koji nije mogao skinuti osmijeh s lica kada se pozdravljao s Amal i Georgeom.

Amal, George i princ Charles na večeri Amal, George i princ Charles na večeri (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju