Nakon nekoliko mjeseci boravka u Australiji George Clooney vratio se u Sjedinjene Američke Države. Slavni 60-godišnji glumac i redatelj bio je u Australiji zbog snimanja filma "Ticket To Paradise" redatelja Olivera Parkera.

U romantičnoj komediji, čija se premijera očekuje u listopadu 2022. godine, njegova glavna glumačka partnerica je Julija Roberts. George i Julija glume razvedeni par koji putuje na Bali kako bi spriječio svoju kćer da se uda i napravi istu grešku koju su oni napravili prije 25 godina.

Samo dva tjedna prije završetka, snimanje je prekinuto zbog pojave koronavirusa na setu i pretpostavlja se kako će ova stanka trajati barem dva mjeseca, zbog čega bi i datum premijere naposljetku mogao biti promijenjen.

George zbog toga nije previše tugovao i nakon povratka u SAD odmah je pohitao na večeru sa suprugom Amal i njihovim dobrim prijateljima, Cindy Crawford i Randeom Gerberom.

Naravno, znatiželjni fotografi jedva su dočekali da snime njegovu lijepu suprugu, koja se rijetko pojavljuje u javnosti.

Slavna 43-godišnja odvjetnica na večeru je došla u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji. Baza njezina izdanja bili su crni komadi. Uz majicu u toj boji odabrala je crne kožnate hlače i gležnjače, a za dašak svježine pobrinula se kratka jakna od brušene kože u oker nijansi.

Da je Amal kojim slučajem odjenula klasične crne hlače, ova kombinacija i dalje bi bila lijepa, ali također i puno manje upečatljiva. Kožnate hlače uistinu su adut za podizanje svakog modnog izdanja jer će i uz najjednostavnije odjevne komade izgledati efektno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju