Šuškanja o navodnoj trudnoći Amal Clooney napokon su dobila službenu potvrdu. Poznata odvjetnica za ljudska prava očekuje blizance

Višemjesečna nagađanja o trudnoći Amal Clooney više nisu samo kuloarska šuškanja jer je jučer potvrđeno da je uistinu u blaženom stanju. Sa suprugom Georgeom očekuje blizance, a trebala bi roditi početkom lipnja.

Zaljubljenici u modni stil uvijek besprijekorno odjevne odvjetnice jedva su dočekali priliku za analiziranje njezine trudničke mode. Iako se posljednjih nekoliko mjeseci rijetko pojavljivala u javnosti, sada je jasno da je svojim odjevnim kombinacijama pažljivo skrivala sve znakove trudnoće.

Tako je jednom prilikom u društvu oca Ramzija posjetila supruga Georgea na filmskom setu. Nosila je dugačku prugastu haljinu s ušivenim masivnim remenom koji se veže u struku i to baš na području trbuha pa je njezina kamuflaža bila 100 posto uspješna.

Sredinom siječnja sa suprugom je došla na primanje u organizaciji njegove humanitarne organizacije "The Clooney Foundation For Justice". Bila je odjevena u udobnu haljinu modne kuće Dolce & Gabbana s raskošnim cvjetnim uzorkom idealnim za skretanje pažnje s trbuščića.

 

A photo posted by USA TODAY (@usatoday) on

Prije nekoliko dana snimljena je u izdanju potpuno neočekivanom za poznatu ljubiteljicu elegantnih odjevnih komada. Kožnate hlače kombinirala je sa širokim sportskim „oversize“ puloverom pa je time opet potaknula nagađanja o trudnoći.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju