George Clooney trenutačno promovira svoj novi film "The Tender Bar", koji je režirao, dok se Ben Affleck pojavljuje u glavnoj ulozi. To je druga suradnja Clooneyja i Afflecka nakon filma "Argo" iz 2012., kojeg je Ben režirao, a George producirao.

Galerija Amal Clooney u haljini modne kuće 16Arlington na premijeri filma The Tender Bar u Londonu - 6 Amal Clooney u haljini modne kuće 16Arlington na premijeri filma The Tender Bar u Londonu - 4 Amal Clooney u haljini modne kuće 16Arlington na premijeri filma The Tender Bar u Londonu - 3 +4 Amal je doživjela malu nezgodu kada joj je haljina zapela u cipeli

"The Tender Bar" prikazan je i na Filmskom festivalu u Londonu, a Clooney se na crvenom tepihu pojavio sa suprugom Amal.

Amal Clooney zablistala je u bijeloj haljini koja odiše glamurom starog Hollywooda. Svjetlucava kreacija modne kuće 16Arlington šivana je po mjeri te ima elegantne nabore na predjelu struka i šlep, a 43-godišnja odvjetnica za ljudska prava kombinirala ju je uz salonke boje bjelokosti. Uz haljinu je nosila i bijeli šal od perja, savršen dodatak za još malo glamura, kao i viseće naušnice visoka sjaja.

Amal Clooney u haljini modne kuće 16Arlington na premijeri filma The Tender Bar u Londonu - 1 Amal je doživjela malu nezgodu kada joj je haljina zapela za cipelu (Foto: Profimedia)

Besprijekoran dojam Amal Clooney na crvenom tepihu Filmskog festivala u Londonu ipak je bio malčice narušen nakon što je doživjela malu nezgodu. Naime, dok je hodala, dugačka haljina zapela joj je za cipelu, zbog čega je Amal trebala pomoć asistenta, a pomogao joj je i suprug pridržavajući je dok je asistent popravljao haljinu.

Amal Clooney: "Trik" haljina s detaljem koji lako ukrade poglede Amal i George Clooney na prikazivanju filma The Tender Bar u Los Angelesu - 3 Amal i George Clooney na prikazivanju filma The Tender Bar u Los Angelesu - 4 Amal i George Clooney na prikazivanju filma The Tender Bar u Los Angelesu - 2 +2 Amal i George Clooney na prikazivanju filma The Tender Bar u Los Angelesu - 1

Amal Clooney Amal Clooney: Nezgoda koja se događa svim ljubiteljicama visokih potpetica

No, bez obzira na ovu modnu nezgodicu, lijepoj Amal osmijeh nije silazio s lica, kao ni njezinu suprugu Georgeu.

Amal Clooney u haljini modne kuće 16Arlington na premijeri filma The Tender Bar u Londonu - 5 Amal Clooney u haljini modne kuće 16Arlington na premijeri filma The Tender Bar u Londonu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju