Amal Clooney i njezin suprug George uživaju u produljenom odmoru kojeg provode u najromantičnijem gradu na svijetu - Parizu

Odvjetnica Amal Clooney dobro podnosi svoju prvu trudnoću pa može mirno nastaviti sa svojim uobičajenim aktivnostima.

Supruga Georgea prošli tjedan dopratila je na dodjelu nagrada Cesar koja se održala u Parizu. Slavni glumac na dodjeli je primio priznanje za svoju uspješnu karijeru. Nakon toga bračni par odlučio je uživati u produljenom odmoru koji su uglavnom koristili za duge šetnje jednom od najljepših europskih prijestolnica.

Nisu se mogli sakriti od znatiželjnih fotografa koji prate svaki njihov korak otkako je objavljeno da je Amal trudna i očekuje blizance. Mediji posebnu pažnju posvećuju trudničkom modnom stilu lijepe 39-ogodišnje odvjetnice koji je demonstrirala i tijekom boravka u Parizu.

Posebno je zanimljiva jedno pomalo riskantno modno izdanje u kojem je kombinirala čak tri različita cvjetna uzorka.

Lepršava haljina, kaput i torba svaki su zasebno ukrašeni upečatljivim cvjetnim uzorkom, a u zajedničkoj kombinaciji pretvorili su se u pravu proljetnu modnu rapsodiju. Mnogi smatraju kako treba biti iznimno oprezan prilikom spajanja ovakvih uzoraka i ne gledaju blagonaklono na kombiniranje više od dva, ali zato će brojni modni stručnjaci govore kako itekako možemo biti hrabri i spojiti još više različitih uzoraka.

Sviđa li vam se kombiniranje više od dva različita uzorka?

glasova:

S tim bi se složile i Francuskinje koje prije svega zagovaraju njegovanje modnog stila koji izražava vašu osobnosti, a to znači da ne morate razmišljati o modnim pravilima kada se odijevate nego o vlastitim željama.

Iako one preferiraju minimalizam kada je u pitanju odjeća, ovakvoj kombinaciji sa stavom sigurno bi dale peticu. U galeriji pogledajte još trudničkih kombinacija Amal Clooney, a zatim provjerite koje odjevne komade nikada nećete naći u ormaru Parižanki.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju