Kao novoimenovana ambasadorica za slobodu medija, Amal Clooney prisustvovala je sastanku skupine G7 održanom u Francuskoj.

Galerija Amal Clooney u \'nepobjedivim\' štiklama - 1 Amal Clooney u \'nepobjedivim\' štiklama - 5 Amal Clooney u \'nepobjedivim\' štiklama - 3 +2 Amal Clooney nosi 'nepobjedive' crne salonke  

Za ovu važnu prigodu na koju je Amal Clooney stigla s britanskim ministrom vanjskih poslova Jeremyjem Huntom, 41-godišnja odvjetnica izabrala je elegantnu poslovnu kombinaciju sačinjenu od klasičnog kaputa boje pijeska i i crne haljine užeg kroja dužine do koljena preko koje je nosila kraći blejzer ukrašenim bijelim detaljem.

Amal Clooney u haljini koja se obavezno nosi bez grudnjaka - 2 Amal Clooney: Kreacija uz kakvu bi grudnjak samo pokvario dojam

Amal Clooney Amal Clooney: Kreacija s koje suprug George nije skidao pogled

Pažnju su privukle i Amaline cipele – lijepa crnka izabrala je klasične crne salonke s tankom visokom potpeticom. Crne salonke cipele su koje nikada neće izići iz mode i koje će žene uvijek rado nositi. Poslovni outfit odvjetnica je upotpunila velikom crnom torbom i velikim sunčanim naočalama.

Amal Clooney u \'nepobjedivim\' štiklama - 2 Amal Clooney nosi 'nepobjedive' crne salonke (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju