Amal i George Clooney nakon dugo vremena pojavili su se na crvenom tepihu, na testnom prikazivanju filma "The Tender Bar" čiju režiju potpisuje George Clooney, dok se Ben Affleck pojavljuje u glavnoj ulozi. Za taj događaj Amal je odabrala haljinu koja na suptilan način otkriva trbuh.

Galerija Amal i George Clooney na prikazivanju filma The Tender Bar u Los Angelesu - 3 Amal i George Clooney na prikazivanju filma The Tender Bar u Los Angelesu - 4 Amal i George Clooney na prikazivanju filma The Tender Bar u Los Angelesu - 2 +2 Amal Clooney nosi sandale u kombinaciji crnih remenčića i detalja u obliku srebrnih ukrasa

Amal Clooney nosila je haljinu crnu haljinu sa srebrnim dezenom koja s prednje strane seže do iznad koljena dok je sa stražnje strane maksi duljine. Donji dio haljine je lepršav s naborima, dok gornji dio prianja uz tijelo te nema rukave. Kroj haljine zanimljiv je i zbog proreza na predjelu trbuha pa se, gledano s leđa, čini kao da je riječ o suknji i crop-topu.

Amal Clooney Amal Clooney: Nezgoda koja se događa svim ljubiteljicama visokih potpetica

Amal Clooney Amal Clooney: Kombinacija u "teškoj" boji koju se mnoge žene ne usude nositi

Svečani stajling Amal je upotpunila sa sandalama u kombinaciji crnih remenčića i detalja u obliku srebrnih ukrasa. Mini crna clutch torbica i viseće srebrne naušnice savršeno su zaokružile otmjeni look lijepe odvjetnice za ljudska prava.

Amal i George Clooney na prikazivanju filma The Tender Bar u Los Angelesu - 5 Amal i George Clooney na prikazivanju filma The Tender Bar u Los Angelesu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju