Bračni par George i Amal Clooney u četvrtak je bio domaćin prve dodjele nagrada "Albie" koju dodjeljuje njihova zaklada " Clooney Foundation for Justice".

Galerija Amal Clooney Glamurozno izdanje Amal Clooney - 7 Glamurozno izdanje Amal Clooney - 5 +6 Glamurozno izdanje Amal Clooney

Dodjela se održala u Javnoj knjižnici u New Yorku, a nagradom se odaje počast novinarima, borcima za ljudska prava i drugim braniteljima globalne pravde koji su izloženi velikom riziku zbog onoga što rade. Nagrada nosi ime po Albieju Sachsu, južnoafričkom odvjetniku i sucu koji je bio zatvoren zbog borbe protiv apartheida.

Glamurozno izdanje Amal Clooney Glamurozno izdanje Amal Clooney (Foto: Profimedia)

Za ovu prigodu odvjetnica Amal Clooney odabrala je uistinu glamuroznu kreaciju. Blistala je u zlatnoj haljini s resama koja je istaknula njezinu figuru. Dugu haljinu bez rukava, s prorezom na sredini, uparila je odgovarajućom zlatnom torbicom i srebrnim štiklama s otvorenim prstima. Nosila je i par zlatnih naušnica i zlatnu narukvicu.,

Glamurozno izdanje Amal Clooney - 6 Haljinu je Amal uparila sa srebrnim sandalama (Foto: Profimedia)

Kosu je oblikovala u voluminozne kovrče, a točka na "i" glamuroznog izdanja bio je crveni ruž.

Njezin suprug odjenuo je crno smoking odijelo i leptir mašnu. Prilikom dolaska na dodjelu govorio je o tome što mu se najviše sviđa kada je u pitanju suradnja sa suprugom, s kojom je i organizirao ovu dodjelu.

Mi surađujemo na svemu. Surađivali smo na blizancima. Ali, ovo je jako uzbudljivo jer je Amal izvukla novinare iz Egipta, Azerbejdžana, iz zatvora diljem svijeta, rekao je i dodao ima veliki afinitet prema novinarima jer je njegov otac novinar, kao i Amalina majka.

Haljina br. 1: Amal Clooney u modelu koji pristaje baš svakoj ženi Amal Clooney Amal Clooney u maloj crnoj haljini - 2 Amal i George Clooney +11 George i Amal Clooney

Zato je za mene posebno uzbudljiva činjenica da ona može iz zatvora izvući ljude koji su pogrešno optuženi jer su radili svoj posao. Ne mogu biti ponosniji na svoju suprugu, rekao je glumac koji je s Amal Clooney proslavio osmu godišnjicu braka.

Glamurozno izdanje Amal Clooney - 5 Amal i George Clooney (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju