Amal Clooney i njen suprug George došli su u Los Angeles gdje su snimljeni kako izlaze iz zračne luke. Amal je za putovanje izabrala udobnu odjevnu kombinaciju kojom su dominirale kožnate hlače

Nakon putovanja u Švicarsku, Amal i George Clooney vratili su se u SAD te u petak doletjeli u Los Angeles. Za putovanje Amal je izabrala ležerniju odjevnu kombinaciju: crne kožnate hlače, sivi pulover šireg kroja (engl. baggy sweater u prijevodu "vrećasti" pulover) te smeđi kaput s krznenim ovratnikom.

Amal Clooney je kožnate hlače i pulover šireg kroja kombinirala uz čizmice Stelle McCartney

Pažnju su privukle i fine, baršunaste crne čizmice s izvezenim detaljem koje potpisuje Stella McCartney. Čizmice kakve nosi Amal su rasrodane, no na web shopu dostupne su slične.

Već neko vrijeme šuška se da 38-godišnja odvjetnica i 55-godišnji glumac čekaju prvo dijete, a glasine kažu i da Amal nosi blizance. Bračni par još nije dao nikakve izjave vezane za navodnu trudnoću.

Iako još ne znamo sa sigurnošću hoće li Amal uskoro postati majka, odjevna kombinacija koju je izabrala za put u Los Angeles svakako odgovara potrebama žena u ranoj trudnoći jer je dovoljno udobna i komotna.

Kad je riječ o dress codeu u odvjetničkoj profesiji, kožnate hlače i "vrećasta" majica ne bi prošle na sudu, ali za slobodno vrijeme itekako su pravi izbor.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju