Od trenutka kada se pročulo da je George Clooney konačno pronašao ljubav svog života, Amal Clooney se našla u centru medijske pažnje. Tako je bilo i na dodjeli nagrada Zlatni globus na kojem se jedan od najpopularnijih holivudskih parova prošetao crvenim tepihom

Amal Clooney se pojavila na jednom od najpoznatijih crvenih tepiha na svijetu, onog dodjele nagrada Zlatni globus, gdje se pokazala u najglamuroznijem izdanju do sada s lakoćom spojivši klasiku i eleganciju.

Lijepa odvjetnica za ovu je priliku odabrala dugačku, crnu Christian Dior Couture haljinu koja je naglasila njezinu vitku liniju.

Večernja toaleta jednostavnog kroja bila je ukrašenu tek detaljem preko jednog ramena te visokim, bijelim rukavicama. Amal je raspustila kosu u elegantnu frizuru i usne ukrasila ružem boje crnog vina.

Kao poseban modni dodatak isticao je bedž s natopisom 'Je Suis Charlie' na bijeloj torbici čime je ova odvjetnica i aktivistica za ljudska prava pokazala solidarnost s poginulima u napadu na redakciju 'Charlie Hebdo' i građanima Francuske.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju