Odvjetnica Amal Clooney iznenadila je odabirom odjevne kombinacije u kojoj je viđena u četvrtak u New Yorku. Naime, zgodna 38-godišnjakinja svojim outfitom podsjetila je na modne 1960-e, a najviše pažnje privukle su visoke čizme sa cvjetićima

Odvjetnica Amal Clooney kada ne radi voli si dati oduška od strogog poslovnog outfita i odjenuti se opuštenije, šik, pa i provokativnije.

U takvoj odjevnoj kombinaciji viđena je u četvrtak u njujorškoj četvrti Soho. Amal je nosila crvenu mini haljinu bez rukava i s gornjim djelom kroja dolčevite koju je kombinirala uz razigrane čizme do koljena s cvjetićima. Tražite li čizme u kojima ćete izgledati viši, pogledajte kojih je to 10 modela čizama koji izdužuju nogu.

Ovaj zabavni odjevni izbor Amal Clooney podsjetio je na modne 1960-e, a vjerujemo da slavnoj odvjetnici u ovakvim čizmama, koje potpuno odskaču od pravničkog dress codea, ulaz na sud ne bi bio dozvoljen.

U foto galeriji pogledajte i druga odjevna izdanja Amal Clooney izvan ureda.

Imate li u ormaru lijepu čizmu, modni stručnjaci ističu kako ste riješili pola posla do odličnog stajlinga. Pogledajte ovih 5 modela čizama za sve prilike.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju