Odvjetnica za ljudska prava nepogrešivog modnog ukusa, Amal Clooney, u ponedjeljak navečer ponovno je pokazala svoju naklonost sofisticiranim izdanjima, pružajući podršku svojemu suprugu na premijeri njegova filma.

Galerija Amal i George Clooney na crvenom tepihu u Los Angelesu Amal Clooney - 7 Amal Clooney - 6 +3 Amal i George Clooney poziraju na crvenom tepihu  

The Boys in the Boat naziv je najnovijeg redateljskog uratka Georgea Clooneyja, a Amal ga je pratila na crvenom tepihu u Samuel Goldwyn Theatreu u Los Angelesu.

Lijepa je Amal osvijetlila i razvedrila crveni tepih u jarkožutoj haljini A-kroja sa srcolikim izrezom. Korzetirani gornji dio naglasio je njezinu elegantnu figuru, a lepršav donji donio razigraniju notu.

Uz svoje je sinoćnje izdanje kombinirala metalik clutch torbicu s crnim i bijelim detaljima. Metalik su bile i njezine cipele špičastog vrha.

Kompletan je dojam bio besprijekoran zahvaljujući blagim i opuštenim valovima u kosi, a razdjeljak sa strane omogućio je nesmetan pogled na njezine dijamantne naušnice. Svoj je svečani izgled zaokružila šminkom brončanih nijansi.

Amal Clooney - 7 Amal I George Clooney (Foto: Profimedia)

Svjetlucava haljina s ombre efektom u kojoj Amal Clooney izgleda poput morske sirene Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 2 Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 4 Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 3 +0 Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 1

U stilu negližea: Čipkasta haljina Amal Clooney idealna za romantične duše Amal i George Clooney u Veneciji - 5 Amal i George Clooney u Veneciji - 4 Amal i George Clooney u Veneciji - 1 +3 Amal i George Clooney u Veneciji - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju