Danas je gotovo nemoguće pobjeći od stresa, čiji pritisak osjećamo već od trenutka jutarnjeg ustajanja.

 

Galerija PR PR PR +0 PR

- Gotovo da nema osobe koja nije izložena stresu. Najčešće posljedice su nesanica, nervoza, napetost, bezvoljnost, a posebno tjeskoba koja može biti izražena kroz napade panike – ističe mr. sc. Ingas Tonković, klinički psiholog.

PR PR

Međutim, sada se možete gotovo trenutno riješiti negativnih emocija, nervoze i napetosti jer je u hrvatskim ljekarnama dostupna Amantilla Relax – prirodni preparat za smirenje i poticanje osvježavajućeg, mirnog i kvalitetnog sna.

Amantilla relax je klinički dokazano iznimno učinkovit i potpuno prirodan i najkvalitetniji tekući ekstrakt korijena biljke valerijana koji ne izaziva nikakve neželjene posljedice na organizam.
Samo 5 do 10 kapi Amantille u čaši vode trenutno će nervozu, pritisak u grudima i napetost zamijeniti osjećajem smirenja. Za opuštajući, dubok i odmoran san dovoljno je uzeti 15 kapi s vodom 15 minuta prije odlaska u krevet.

PR PR

Ove kapi dobivene iz sam esencije biljke valerijane u samo nekoliko minuta rješavaju vas simptoma stresa, potiču miran i dubok, osvježavajući san, zahvaljujući jedinstvenoj prirodnoj formuli koja nema interakcija s drugim lijekovima niti izaziva ovisnost.
Amantilla Relax je dostupna u svim boljim ljekarnama, a više možete saznati i na http://www.amantilla.hr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju