Relaksacija nam je svima trenutno najdraža riječ, zar ne? No za mnoge od nas, relaksaciju je lakše izreći nego ostvariti. Naporni ritam svakodnevice kojemu smo stalno izloženi, stres čini modernom epidemijom.

Stres se danas nalazi na prvom mjestu liste uzroka gotovo svih oblika emocionalnih tegoba koje izravno mogu narušiti zdravlje. Napetost, nervoza, bezvoljnost, nesanica i tjeskoba, koja može biti izražena kroz napade panike, najčešće su posljedice, ističe mr. sc. Inga Tonković, klinički psiholog.

Kao posljedica stresa posebno su izraženi problemi sa spavanjem, a liječnici već dugo upozoravaju na važnost sna za opće zdravstveno stanje. Prema istraživanjima, dobar san može produžiti životni vijek, utjecati na hormone, pomoći u regulaciji krvnog tlaka, pomoći u održavanju idealne tjelesne težine, pomoći koncentraciji a dokazano je i kako pomaže u održavanju mladenačkog izgleda kože.

PR PR Foto: PR

No, kako si pomoći protiv stresa? Većina lijekova koji pokazuju učinak na simptome stresa nije prirodnog porijekla i može u samo nekoliko mjeseci kod korisnika izazvati ovisnost, što osim redovite uporabe sa sobom donosi i postupno povećanje doze. Ne i AMANTILLA RELAX kapi. Ovaj prirodni preparat za smirenje i poticanje kvalitetnog i okrepljujućeg sna, gotovo trenutačno vas može riješiti negativnih emocija, nervoze i napetosti te vam pomoći da mirnije spavate.

PR PR Foto: PR

AMANTILLA RELAX je klinički dokazano iznimno učinkovit, potpuno prirodan i najkvalitetniji tekući ekstrakt korijena biljke valerijane koji ne izaziva neželjene posljedice.
Samo 5 do 10 AMANTILLA RELAX kapi u čaši vode nervozu, pritisak u grudima i napetost gotovo trenutačno će zamijeniti s osjećajem smirenosti. Za opuštajuć i dubok san dovoljno je uzeti 15 kapi s vodom 15 minuta prije odlaska na spavanje.

Zahvaljujući jedinstvenoj prirodnoj formuli, dobivenoj iz same esencije biljke valerijane AMANTILLA RELAX kapi vas u samo nekoliko minuta rješavaju simptoma stresa te potiču miran, dubok i revitalizirajući san. Relaksacija je napokon tu!

AMANTILLA RELAX kapi dostupne su u svim boljim ljekarnama i na web shopu www.webljekarna.vasezdravlje.com. Više možete saznati na www.amantilla.hr.

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju