Prestižni proizvodi i njega kože svjetski poznatog branda Biologique Recherche dostupni su u ekskluzivnom kozmetičkom salonu Ambassade de la Beauté na Marulićevom trgu u Zagrebu

Čuveni francuski luksuzni pristup njezi za mlađi izgled kože lica isključivo s proizvodima i tretmanima Biologique Recherche u Ambassade de la Beauté.

Metodologija branda Biologique Recherche temelji se na više od trideset pet godina dugom iskustvu s originalnom koncepcijom proizvoda i tretmana.

To podrazumijeva klinički pristup njezi kože, s upotrebom proizvoda koji sadrže visoko koncentrirane, čiste i potpuno prirodne ekstrakte sastojaka te jedinstvene postupke nanošenja s ručnom i tehnološkom primjenom.


Koži se uvijek pristupa na temelju personalizirane dermokozmetičke dijagnoze koja se donosi nakon analize Trenutnog stanja kože (Instant de Peau©) svake pojedine klijentice, u cilju postizanja neposredno vidljivog rezultata.

Biologique Recherche nudi jedinstvene i personalizirane tretmane sukladne svačijem Trenutnom stanju kože (Instant de Peau©) koji odgovaraju jednako ženama kao i muškaracima.

S dolaskom ljetnih dana biološki mehanizmi kože se ubrzavaju. Tada je moguće primijetiti pojačanu osjetljivost kože, neke nesavršenosti na njoj, nedostatak sjaja i vitalnosti, itd. Za ovo razdoblje godine kozmetičarke u Ambassade de la Beauté preporučuju njegu sljedećim tretmanima:

Module Super Booster Remodeling Face®
Otvorenije oči, izraženije jagodice, manje vidljive borice, jasnije izražen oval lica postižu se učincima koje proizvodi Remodeling Face® – inovativna bioelektrična njega za neposredno vidljiv i trajan rezultat.

Metodologija branda Biologique Recherche temelji se na više od trideset pet godina dugom iskustvu s originalnom koncepcijom proizvoda i tretmana

Soin Oxygénant VIP O2
Uravnotežujuća njega za oksigenaciju epiderme, za opuštanje napetih crta lica, čime se postiže blistavi izgled.

Soin Restructurant et Lissant
Neposredna njega za popravljanje i lifting svih Trenutnih stanja kože (Instant de Peau©), za tanku, osjetljivu, reaktivnu ili vremenom načetu kožu. Koža postaje hidratizirana, glatka i zategnuta.

Soin MC110 Restructurant
Njega koja popunjava kožu prilagođena je umornim, normalnim, beživotnim i naboranim Trenutnim stanjima kože (Instants de Peau©). Nepravilne neravnine kože su ublažene, crte lica su popunjene i oval lica redefiniran. Koža izgleda glađa, čišća i blistava.

Svi tretmani osim Remodeling Face® izvode se isključivo ručno i posebnim preparatima koji su dostupni isključivo u profesionalnoj njezi. Remodeling Face® se može pridodati svakom tretmanu ili izvoditi samostalno.

Svoj tretman u salonu Ambassade de la Beauté možete dogovoriti telefonom ili emailom u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 9 do 21 sat, a subotom od 9 do 16 sati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju