Tek što se stišala bura oko njezine reakcije na etiketu 'plus size' žene, Amy Schumer opet se našla u središtu burne rasprave koju je uzrokovala njezina figura

Nakon što su svjetski mediji objavili nove fotografije američke glumice i komičarke Amy Schumer u kupaćem kostimu, anonimni kritičari pohitali su na društvene mreže kako bi komentirali njezinu figuru.

Zlobnim komentarima nije bilo kraja pa su je tako i na njezinom Instagram profilu nazivali 'debelom', 'pretilom' i rekli joj da 'se što prije učlani u teretanu'.

 

A photo posted by @amyschumer on

Dobro jutro trolovi! Nadam se da ćete danas u svojim životima pronaći zadovoljstvo u pravoj interakciji s ljudima, a ne samo u pisanju ružnih komentara strancima koje nikada niste upoznali i koji u vama bude nešto zbog čega se osjećate bespomoćno i usamljeno.

Amy Schumer odgovorila je kritičarima koji su je nazvali debelom.

Ovo sam ja. Osjećam se sretno. Izgledam snažno i zdravo, odgovorila im je Amy na svom Instagram profilu uz spomenutu fotografiju u badiću.

Sasvim očekivano izazvala je puno reakcija, ali ipak su prednjačile one pozitivne.

Ti si duhovita, inteligentna, lijepa i ono najvažnije – sretna u vlastitoj koži. Hvala ti što si sjajan primjer ženama. Kada se osjećam loše, tvoja razmišljanja me razvedre i daju mi samopouzdanja. Volim te Amy, komentirala je njezina obožavateljica.
 

 

A photo posted by @amyschumer on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju