Ana Gruica bila je mamac za poglede na završnoj večeri BIPA Fashion.hr-a na kojem su predstavljene nove kolekcije Arilea, Luke, Ane Marije Ricov, Marina Designa i BiteMyStyle by Zoran Aragović


Ana Gruica
plijenila je pozornost na završnoj večeri BIPA Fashion.hr-a, na kojem je došla podržati splitski brend Arileo kojeg karakterizira razigranost u dizajnu, te spajanje nespojivog.

Ne čudi stoga što se pojavila u kombinaciji s njhovim potpisom sastavljenom od uske duge suknje visokog struka koja je naglasila njezinu majčinsku fit figuru, te asimetrične bijele bluze koja je cijelom stajlingu podarila dašak romantike.

Stajling je podigla crnim štiklama otvorenih prstiju, a oko struka objesila zanimljiv detalj – torbicu-privjesak s likom slavnog dizajnera Karla Lagerfelda zbog kojeg je većina posjetitelja ovog modnog događanja gledala u bokove lijepe Splićanke.

Kao i obično veliku pažnju izazvali su odvažni komadi BiteMyStyle by Zoran Aragović čiji se dizajn odlikuje odvažnim tkaninama, bojama i uzorcima.

Na završnoj večeri BIPA Fashion.hr-a svoju novu kolekciju predstavio je i Luka Grubišić koji se školovao na glasovitoj školi Parsons School od Design, a čiji dizajn Hrvatice obožavaju.

Asimetrični krojevi, lepršavi materijali i odvažne boje karakteristike su nove kolekcije mlade zagrebačke dizajnerice Ane Marije Ricov koju je prikazala na završnoj večeri.

Posjetitelji završne večeri BIPA Fashion.hr-a mogli su uživati i osebujnim haljinama i kaputima brenda Marina Design iza kojeg stoji talentirana dizajnerica Marina Obradović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju