Kada bacite pogled na trbušnjake splitske glumice Ane Gruice, teško je povjerovati da je prije nešto manje od 2 mjeseca postala majka. Skoro pa neprimjetne tragove trudnoće ipak je odlučila 'izbrisati' pravilnom prehranom i tjelovježbom

Ana Gruica zna da je disciplina ključna stvar u fitnessu. Zato se punom snagom bacila na 'posao' i vraćanje fit forme.

Zadovoljna! 12 dana discipline (ne računajući nedjelju jer sam ručala van režima i par kockica čokolade preko tjedna zbog šećernog deficita), rezultati su vidljivi. Oko 3 kg izgubila, tijelo dobiva formu, stari trbušnjaci se naziru... Eat yourself', napisala je Ana na svojoj službenoj Facebook stranici i objavila fotku trbušnjaka koja je izazvala mnogo ‪pozitivnih komentara.

U 12 dana discipline Ana je izgubila 3 kilograma.

Ana posebno pazi na hranu koju jede. Prehrana joj se sastoji od puno voća, povrća, ribe i piletine, a pije i prirodne sokove. Tako npr. kombinira jabuku, mrkvu i ciklu od kojih dobiva pravu vitaminsku bombu. Sama napominje kako je najbitnije osluškivati vlastito tijelo i njegove potrebe pa prema tome regulira prehranu i u nju dodaje ono što njezino tijelo zatraži.

Sa svojim fanovima podijelila je i slastan recept za wok. Preporučuje piletinu prženu na kokosovom ulju u koju se dodaje svježa paprika, mrkva, tikvica, sezam, curry umak s kokosovim mlijekom. Može se jesti i s dodatkom integralne riže ili tjestenine.

Puno prirodnih sokova (jabuka,mrkva,cikla kombinacija). Salata matovilac-rukola kao uzina. I jedan sjajan recept za...

Posted by Ana Gruica on Saturday, 10 October 2015

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju