Prvi odlazak u vrtić velika je stvar za djecu. Međutim, više zaokuplja roditelje koji su za razliku od njihovih mališana itekako svjesni promjene koja ih očekuje

Onaj dan kad su mama i tata više uzbuđeni nego djeca. Prvi dan 'vutića', napisala je Ana Gruica na Instagramu uz fotografiju koja je ovjekovječila tu veliku prekretnicu u svakodnevici njezine obitelji.

Njezin sin Marat Ivan u kolovozu je navršio godinu dana i sada je došlo vrijeme da mamin veliki dečko krene u jaslice.

 

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on

Kako je sama priznala, Ana se za tu prigodu uredila. Odjenula je ružičastu Zarinu čipkastu suknju midi kroja, Abercrombie majicu boje senfa s printom i nove bijele točkaste tenisice s blještavim aplikacijama talijanskog brenda Anniel. Međutim, jedan dio ove kombinacije naknadno je 'uredio' njezin sinčić.

Mama se zbigecala za prvi dan! I to je prvi i zadnji put da je mama nove cipele vidjela čiste, nove i bijele... Naime, Marat ih je okupao u soku od cikle, napisala je Ana i napomenula da će ih nositi bez obzira na to.

Svaka mama zna kako je to kada njihovi mališani u naletu inspiracije odluče izraziti svoju kreativnost na površinama ili predmetima koji baš i nisu prikladni za to, ali malim slatkišima nitko nikada ne može zamjeriti ovaj nenamjerni nestašluk.
 

 

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju