Nakon osam godina ljubavi bivša manekenka Iris Rajčić i nogometaš Hajduka Marko Livaja vjenčali su se u Splitu. Među uzvanicima na svadbi bila je i glumica i trenerica fitnessa Ana Gruica Uglešić sa suprugom, uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, i sinom Maratom Ivanom, kojeg Ana ima s putopiscem Hrvojem Šalkovićem.

Galerija Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje - 4 Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje - 5 Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje - 1 +1 Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje

Iris Rajčić i Marko Livaja vjenčali su se u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a mladenki je kuma bila TV voditeljica i politologinja Lana Pavić. Još jedna Irisina bliska prijateljica i kuma njezinu sinu Lorenzu nije propustila vjenčanje, Ana Gruica Uglešić, koja je za svadbu odabrala efektnu crnu haljinu.

Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Dugačka haljina istaknula je utreniranu figuru velike ljubiteljice fitnessa, a u prvom planu bili su isklesani trbušnjaci 39-godišnje ljepotice. Atraktivna haljina ima i dublji dekolte te visoki prorez s lijeve strane. Za još malo ženstvenog stila dodala je crne štikle s remenčićima i tankom potpeticom te crnu prošivenu torbicu s lancem.

Slika nije dostupna Odabiri 20 slavnih dama: Izdanja u kojima su se pojavile kao gošće na vjenčanjima

Veće viseće naušnice i jači make-up savršeno su upotpunili stajling za svadbu. Uz odjevno izdanje prezgodne Splićanke, dojmljiv je bio i veliki buket koji su ona i njezin suprug Boran Uglešić donijeli mladencima, izrađen od bijelog cvijeća i zelenila.

Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom Uglešićem i sinom Maratom na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju