Proteklog vikenda sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn Beckham, vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Nicole Peltz, a na vjenčanju koje se održalo na jednom imanju na Floridi pojavile su se i brojne slavne osobe.

Galerija Izbori slavnih dama mogu vam poslužiti kao inspiracija Kaia Gerber na vjenčanju Marca Jacobsa u odijelu Emily Blunt na vjenčanju Georgea Clooneya i Amal Clooney +16 Beyonce na vjenčanju sestre Solange

Među njima bila je i glumica Eva Longoria koja je oduzimala dah u crnoj maksi haljini s tankim naramenicama i dubokim dekolteom. Haljinom se lijepa glumica pohvalila i na Instagramu napisavši da je opsjednuta izdanjem koje je nama pak poslužilo kao izvor inspiracije.

Odlučili smo se prisjetiti kreacija koje su i druge slavne dame birale za odlazak na vjenčanja bliskih osoba.

Između ostalog, u galeriji se našlo mjesta i za jedan od izbora Kim Kardashian kojim je privukla pozornost ne samo zbog izbora boje (crnu mnogim smatraju neprikladnim odabirom za odlazak na vjenčanje), nego i zbog dubokog dekoltea nakon čega se razvila i rasprava jel li njezin odabir bio prikladan za odlazak na svabdu prijateljice Paris Hilton.

U potpuno drugačijem izdanju pojavila se Amal Clooney na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja. Zablistala je u žutoj haljini dizajnerice Stelle McCartney i šeširu u istoj boji koji je neizostavan dodatak u ovakvim prigodama.

Amal Clooney na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja Amal Clooney na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja (Foto: Profimedia)

Žuta je boja koju je za odlazak na vjenčanje dizajnera Marca Jacobsa odabrala Emily Ratajkowski, dok je pjevačica Beyonce na vjenčanje svoje sestre Solange stigla u uskoj bijeloj haljini.

Beyonce na vjenčanju sestre Solange Beyonce na vjenčanju sestre Solange (Foto: Profimedia)

Manekenka Kaia Gerber pokazala je da i odijela izgledaju sjajno u ovakvim prigodama.

Slika nije dostupna Vjenčanice poznatih Hrvatica o kojima se danima raspravljalo na društvenim mrežama

Ako i sami uskoro na popisu obaveza imate odlazak za vjenčanje (ili više njih), a još uvijek niste sigurni što odjenuti, možda vas inspiriraju odabiri 20 slavnih dama koje smo izdvojili u našoj galeriji.

Kaia Gerber na vjenčanju Marca Jacobsa u odijelu Kaia Gerber na vjenčanju Marca Jacobsa u odijelu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju