Ana Gruica Uglešić uvijek privlači pozornost svojim odjevnim kombinacijama, a na društvenim mrežama rado dijeli modne inspiracije. Podijelila je i jedno zanimljivo street style izdanje s odmora u Italiji.

Ana Gruica Uglešić odmor je provela u čarobnoj Italiji te istražila ljepotu Ravella, Amalfijske obale, Positana, Sorenta, Caprija, Caserte i Napulja.

Za istraživanje novih krajolika poželjno je nositi udobne komade. U to vjeruje i splitska glumica, koja je na odmoru prednost dala udobnosti.

Za šetnju čarobnom Italijom odabrala je crnu slip haljinu do pola lista. Riječ je o vrlo ugodnom komadu u kojem ništa ne stišće, a koji na suptilan način naglašava ženstvene adute.

Malu crnu haljinu sparila je s predimenzioniranom pletenom vestom u sivoj boji, a na nogama je nosila udobne tenisice. Točnija, odlučila se za Adidasove tenisice modela ZX 5K Boost s debelim đonom.

Izdanje je zaokružila s torbicom koja se nosi oko struka, šarenom maramom koju je zavezala oko vrata i klasičnim sunčanim naočalama.

Crne tenisice: 15 novih modela već od 15 eura, koji pristaju uz sve CCC tenisice, 34,99 eura C&A tenisice, 15,99 eura Bershka tenisice, 49,99 eura +12 Boohoo tenisice, 16,65 eura

15 haljina već od devet eura bez kojih je jesen nezamisliva Pletene haljine su nezaobilazan dio jesenske garderobe H&M, 34,99 eura C&A, 39,99 eura +12 AD Twenty (Europa92), 29,80 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju