Bivša srpska tenisačica Ana Ivanović zamijenila je ulice Chicaga, u kojem živi sa svojim suprugom nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, zasad nepoznatim ljetovalištem.

Galerija Ana Ivanović Suknja brenda MSGM Suknja brenda MSGM +0 Suknja brenda MSGM

Njezini pratitelji na Instagramu nagađaju o tome provodi li Ana odmor u Španjolskoj, gdje ima kuću, ili se bračni par uputio na neku drugu lokaciju.

Lijepa 30-godišnja mama otkrila im je samo da uživa u ljetnim noćima, a sudeći prema posljednjoj objavljenoj fotografiji, voli i ljetne modne igre.

Suknja brenda MSGM Suknja brenda MSGM (Foto: NET-A-PORTER)

Ana je za večernji izlazak odjenula kombinaciju u kojoj je glavna zvijezda suknja talijanskog brenda MSGM. Asimetrični model u upečatljivoj jarkoj plavoj boji posut je šljokicama i jednostavno mu je suđeno postati centar pažnje. Brutalno dobra suknja, samo je jedan od komentara s društvenih mreža.

Jednostavan bijeli top bez rukava, štikle s vrtoglavo visokom potpeticom i torbica modne kuće Chanel pod nazivom "Boy" u bijeloj boji sjajno su nadopunili model suknje koji je teško zasjeniti i u kojem bi baš svaka žena doslovno zablistala zahaljujući svjetlosnom efektu koji prouzrokuju šljokice.

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju