Ana Ivanović i Marija Šarapova uspješne su tenisačice koje obje nastupaju na teniskom turniru Australian Open koji se trenutno održava u Melbourneu. Osim svojim teniskim uspjesima, Ana i Marija puno pažnje privlače i svojom ljepotom i atraktivnim izgledom, a obje vole i sličan stil odijevanja

Ana Ivanović i Marija Šarapova obje su vrhunske tenisačice, a i vršnjakinje. Rođene su 1987. godine, Ana u studenom, a Marija u travnju, no sportski uspjesi i godište nisu jedino što spaja ove dvije lijepe sportašice koje nastupaju na teniskom turniru Australian Open koji se trenutno održava u Melbourneu.

Ana Ivanović i Marija Šarapova za mnoga pojavljivanja u javnosti izvan teniskog terena vole odjenuti kratko i pokazati čvrste, utrenirane noge

Naime, Ana i Marija vole sličan stil odijevanja u kojem prevladavaju kraće suknje jer su i srpska tenisačica i njena ruska kolegica ponosne na svoje čvrste, utrenirane noge.

Za mnoga pojavljivanja u javnosti izvan teniskog terena i Marija i Ana vole odjenuti kratke haljinice, a čak i onda kada se jedna pojavi u tamnijoj kombinaciji (Ana Ivanović), a druga u svjetlijoj (Marija Šarapova) uspoređujući fotografije primijetili smo da obje imaju štikle boje kože.


Kada je riječ o najelegantnijim izdanjima, brineta Ana ipak bira dugu večernju haljinu s visokim prorezom, dok plavuša Marija i dalje bira kratko.

A koja ima zgodnijeg dečka? Izaberite sami! Obje ljube sportaše, Ana Ivanović u vezi je s njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, a Marija Šarapova ljubi bugarskog tenisača Grigora Dimitrova.

Ankete

(5811) Čije vam se elegantno izdanje više sviđa?

rezultati povratak glasova133
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju