S problemom nakupljenih kilograma nakon poroda žene se nerijetko susreću. Kako bi vratila staru liniju, dizajnerica Anamarija Asanović odlučila je koristiti trening koji prakticira i Kim Karadashian

Trudnoća i majčinstvo divno su iskustvo za svaku ženu, no s prvim danima nakon poroda žena se susreće s viškom kilograma. Tad kreće prava borba za skidanje kilograma nakupljenih u devet mjeseci. Modna dizajnerica Anamarija Asanović nije izuzetak te je odlučila uz pomoć trenera Ante Burazina objavit rat kilogramima. Ante joj je sastavio plan prehrane, koji uključuje jaja, piletinu, povrće, voće, orašaste plodove, tunu.

S problemom nakupljenih kilograma nakon poroda žene se nerijetko susreću. Kako bi vratila staru liniju dizajnerica Anamarija Asanović koristi trening koji prakticira i Kim Karadashian

Anamarija se pokušava držati plana, ali isto nekad 'zastrani' te se počasti pizzom. Za savršenu stražnjicu kao i Kim Kardashian, Anamarija obožava raditi čučnjeve, kao i iskorake, te sjedeći nožni potisak. Za ravan trbuh zaslužan je izdržaj na pilates lopti te podizanje nogu na švedskim ljestvama. Aerobni dio treninga je neizostavan, a Anamarija najviše voli bicikl, koji uvijek bira za kraj treninga 20 do 30 minuta, kaže trener Ante Burazin.

3 omiljene vježbe Anamarije Asanović:

1. Podizanje nogu na švedskim ljestvama – vježba za trbušnjake, osim trbuha uključujemo cijelo tijelo! Anamarija Asanović Švedske ljestve odlične su pomoć za postizanje trbušnjaka (Foto: Toni Mijač)

2. Izdržaj – ovom vježbom učvrstit ćete mišiće trupa, ali će utjecati i na stražnjicu, noge, ramena, ruke – vježba je to za cijelo tijelo! Anamarija Asanović Plank ili izdržaj jedna je od najefikasnijih vježbi za jačanje središnjeg dijela tijela (Foto: Toni Mijač)

3. Goblet čučanj – vježba za idealnu stražnjicu, čučanj nas drži uspravnim, uteg držimo uz prsa. Stopala su malo šire od širine ramena, dok su prsti usmjereni blago prema van. Spuštamo se u čučanj pazeći da su leđa ravna. Anamarija Asanović Goblet čučanj odličan je za početno jačanje mišića (Foto: Toni Mijač)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju