Angelina Jolie za svečana događanja nosi glamurozne haljine poznatih dizajnera i cipele s visokim potpeticama koje podižu cijelu kombinaciju. U privatnim trenucima prednost daje udobnosti, jednostavnim krojevima i obući ravnih potplata u kojoj se najbolje osjeća.

Galerija

Dokazala je to nedavno i na ulicama Los Angelesa, gdje je snimljena tijekom kupnje sa sinom Knoxom. Američka glumica privlačila je poglede u jednostavnom, ali efektnom izdanju sastavljenom od crnih hlača i bijele majice preko koje je prebacila crni pončo.

Preko hlača je obula fleksibilni par crnih kožnatih čizama do koljena koje se sjajno kombiniraju uz suknje i skinny hlače, a koje imaju ravne potplate te pružaju maksimalnu udobnost.

Angelina Jolie izdanje je zaokružila popularnim modelom Valentina Garavanija po imenu Rockstud, ali i zaštitnom maskom za lice bez koje više nitko ne izlazi na ulice.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela visokih čizama ravnih potplata po uzoru na Angelinu Jolie.

Angelina Jolie - 1
Angelina Jolie u šetnji sa sinom Knoxom (Foto: Profimedia)