Angelina Jolie provela je nedjelju na ručku i u šopingu sa svojim najstarijim djetetom, 14-godišnjim sinom Paxom. Za opušteni izlazak iz kuće u Los Angelesu slavna oskoravka lijepo se sredila te je odjenula haljinu bez naramenica u boji kože.

Galerija Angelina Jolie u goloj haljini - 4 Angelina Jolie u goloj haljini - 3 Angelina Jolie u goloj haljini - 2 +2 Haljinu boje kože Angelina je kombinirala uz salonke malo svjetlije nijanse od haljine  

Haljina malo tamnija od Angelinina tena, laskala je krhkoj figuri 43-godišnje glumice, a posebno senzualnom čini je gornji dio bez naramenica. Donji dio haljine je pak lepršav, a takav kroj laska ženskoj figuri i proljepšava je.

Haljina boje kože laskala je krhkoj figuri Angeline Jolie"Golu" haljinu Angelina Jolie kombinirala je uz pašminu iste boje te salonke u malo svjetlijoj nijansi. Kao velika ljubiteljica crne, oskarovka ju nije izostavila niti u ovoj kombinaciji te je izabrala crnu torbicu. Stajling je upotpunila velikim sunčanim naočalama, prstenom i narukvicom oko gležnja.

Angelina Jolie u goloj haljini - 6 Angelina Jolie u goloj haljini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju