Angelina Jolie tijekom karijere prolazila je razne modne transformacije, no posljednjih godina teži jednostavnosti, bez pretjeranog praćenja trendova, te bira klasične komade koji svima mogu poslužiti kao inspiracija. Konstanta njezinog odijevanja je vječna crna s kojom najmanje riskira modne kritike, a ujedno izgleda profinjeno i elegantno



U većini modnih kombinacija vitka Angelina Jolie  igra na sigurno, te joj mnogi predbacuju nemaštovitost, no ona sama kaže kako najčešće nosi samo tri osnovne boje bijelu, crnu i bež. Ipak bez obzira na modni ukus u čemu god da se pojavi, lijepa mama šestero djece, izaziva blicanje fotoaparata.

Na aerodromu u Los Angelesu dobitnica Oscara lijepa Angelina pokazala je kako crne traperice, visoke čizme i jedan predimenzionirani šal, ogrću klasikom i daju eleganciju kojoj je teško konkurirati.

Nitko kao crna - najlaskavija boja, koja ističe siluetu, izvlači vas iz situacija kada nemate što odjenuti, dodaje centimetre, izdužuje figuru. Najbolje to zna popularna glumica koja često koristi najstariji trik kojim dodatno naglašava ionako vitku figuru te se u vječnoj, ponekad s detaljom naočala, crnoj zaogrće elegancijom i određenom dozom misterije.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju