Ljetno i sunčano vrijeme voli pamučnu odjeću u svjetlim bojama koja dopušta koži da diše. Na ulicama i gradovima dame nose lepršave haljine, kratke hlače, suknje i sličnu odjeću.

Galerija Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 4 +1 Angelina Jolie - 3
Upravo zato mnoge iznenađuje odjeća koju Angelina Jolie bira ovoga ljeta. Američka glumica i redateljica u posljednje vrijeme stalno nosi crnu odjeću, a povrh svega bira predimenzionirane komade poput ponča Gerarda Darela ili Max Marinih kaputa.

U sličnoj kombinaciji viđena je i tijekom šopinga s Knox i Shiloh u Los Felizu u Los Angelesu iako je u termometru bilo ugodnih 28 Celzijevih stupnjeva. Celine torba Celine torba prodaje se po cijeni od oko 22.000 kuna (Foto: therealreal.com)

Angelina Jolie plijenila je pažnju u crnom kaputu do koljena koji je sparila s hlačama širokih nogavica i klasičnim crnim salonkama.

Na očima je imala i sunčane naočale predimenzioniranih stakala, dok je odmak od crnog stajlinga ponudila tek bijela torba Celine od teleće kože iz prošlogodišnje kolekcije. Angelina Jolie - 4 Angelina se ne odriče crne boje ni u ljetno vrijeme (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju