Angelina Jolie i dalje boravi u Italiji, a razlog njezina dolaska u Europu je snimanje filma "Without Blood". Slavna glumica opet je preuzela redateljsku palicu i bit će to peti film u njezinoj karijeri koji režira. Također je i jedna od producentica filma, a radila je i na scenariju, koji je zapravo adaptacija romana "Svila" talijanskog književnika Alessandra Baricce.

Galerija Angelina Jolie u Rimu na setu svog novog filma Angelina Jolie u predimenzioniranoj haljini od pamuka Angelina Jolie u Rimu na setu svog novog filma +0 Angelina Jolie

U filmu koji prati priču djevojke u potrazi za osvetom i iscjeljenjem vlastitog duha te istražuje univerzalne istine o ratu i ratnim traumama glavne uloge imaju Salma Hayek i Demian Bichir.

Čast mi je biti u Italiji i ekranizirati ovaj uistinu poseban materijal. Barrico nam je povjerio adaptaciju svoje knjige, njegovu unikatnu poeziju, emociju i pogled na rat te pitanja koja postavlja o životu nakon traume, gubitka i nepravde, kazala je Angelina.

Filmska ekipa trenutačno se nalazi u Rimu, a znatiželjni paparazzi ulovili su Angelinu na setu tijekom jednog noćnog snimanja.

Angelina Jolie u Rimu na setu svog novog filma Angelina Jolie u Rimu na setu svog novog filma (Foto: Profimedia)

Rim je na glasu kao grad u kojem su ljeta paklena, pogotovo u srpnju, kada rimske vrućine dosegnu svoj maksimum.

Angelina je definitivno odabrala idealnu odjevnu kombinaciju za vrele dane, ali i za sparne noći.

Angelina Jolie u Rimu na setu svog novog filma Angelina Jolie u Rimu na setu svog novog filma (Foto: Profimedia)

Na setu je nosila predimenzioniranu haljinu bijele boje napravljenu od pamuka. S obzirom na to da je široka i napravljena od prozračnog materijala koji našoj koži dozvoljava da diše, haljina je definitivno stvorena za modnu sezonu u kojoj se nalazimo i jednostavno nema konkurenciju kad je u pitanju udobnost.

Angelina Jolie u predimenzioniranoj haljini od pamuka Angelina Jolie u predimenzioniranoj haljini od pamuka (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju