Angelina Jolie otišla je sa svojom kćeri Vivienne u šoping, a za tu prigodu slavna mama izabrala je cipele u kakvima dugo hodanje nije ugodno niti preporučljivo.

Galerija Angelina Jolie u popularnim, ali neudobnim cipelama - 2 Angelina Jolie u popularnim, ali neudobnim cipelama - 1 Angelina Jolie u popularnim, ali neudobnim cipelama - 4 +2 Angelina Jolie u popularnim, ali neudobnim cipelama  

Balerinke su popularna proljetna obuća, ali ortopedi se slažu da ovakva vrste (pre)ravne obuće nije dobra za zdravlje naših stopala i kralježnice. Ipak, žene ih se ne odriču, a nosi ih i glumica Angelina Jolie, koja je za odlazak u kupovinu sa svojom desetogodišnjom kćeri Vivienne izabrala balerinke na špic ukrašene metalnim detaljima. Ravne cipele kombinirala je uz crne hlače ravnog kroja, sivi top i bež kaput.

Street style kombinacija Ocijenio stručnjak: Pet najboljih (i najgorih) modela cipela bez potpetice

Angelina Jolie Angelina Jolie: Štikle nad štiklama koje nepogrešivo laskaju nogama

Od modnih dodataka 43-godišnja oskarovka nosila je velike crne sunčane naočale te crveno-crnu torbicu ukrašenu zlatnim metalnim detaljem.

Angelina Jolie u popularnim, ali neudobnim cipelama - 3 Angelina Jolie otišla je u šoping sa svojom desetogodišnjom kćeri Vivienne (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju