Angelina Jolie i njezina kći Vivienne obavile su kupovinu namirnica u trgovini u Los Angelesu. Topli, sunčani dan bio je savršen za nošenje ljetne obuće i haljine koju je Angelina nosila i po najvećim vrućinama ovoga ljeta.

Galerija Angelina Jolie u bijeloj maksi haljini i omiljenim natikačama modne kuće Valentino - 3 Angelina Jolie u bijeloj maksi haljini i omiljenim natikačama modne kuće Valentino - 2 Angelina Jolie u bijeloj maksi haljini i omiljenim natikačama modne kuće Valentino +2 Angelina Jolie u bijeloj maksi haljini i omiljenim natikačama modne kuće Valentino

Za odlazak u šoping s kćeri Vivienne Angelina Jolie odjenula je jako lijepu maksi haljinu bijele boje. Haljina nam je izgledala poznato, i s razlogom, jer ju je glumica nosila i kada je ljetos posjetila Vatikanske muzeje u Rimu. Tada su se temperature približavale 40 Celzijevih stupnjeva pa je lepršava bijela haljina od ugodnog platna i s naramenicama bila savršeno pogođena.

Angelina ju je iz ormara ponovno izvadila i za odlazak u nabavku namirnica, a kao i za posjet Vatikanu, sparila ju je s istim ravnim natikačama, rupičastim modelom u bež boji modne kuće Valentino. Glumica obožava taj model natikača te ih ima u raznim bojama.
Promijenila je jedino komad koji je nosila preko haljine pa je umjesto tanke vestice kratkih rukava sada odabrala lagani svijetlosivi šal s kojim je prekrila ramena i torzo.

Angelina Jolie: Kombinacija koja spašava kada ne znate što odjenuti Angelina Jolie u kupovini Angelina Jolie u ležernoj i udobnoj kombinaciji Angelina Jolie +1 Angelina Jolie

Ženstvena maksi haljina sužena u struku i s donjim dijelom koji se širi u A-kroj savršeno laska Angelininoj figuri, a mogli bismo reći da ima samo jednu "manu" – voljeli bismo vidjeti i njezinu crnu, ali i varijante u drugim bojama.

Angelina Jolie u bijeloj maksi haljini i omiljenim natikačama modne kuće Valentino - 4 Angelina Jolie u bijeloj maksi haljini i omiljenim natikačama modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Jednostavnu, a opet posebnu kombinaciju koja odiše ležernom elegancijom, jedna od najvećih ljubiteljica modnog minimalizma u Hollywoodu zaokružila je s velikom smeđom torbom i sunčanim naočalama s prozirnim staklima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju