Angelina Jolie izašla je u kupovinu sa svojim sinom Knoxom u Los Felizu.

Galerija Angelina Jolie Angelina Jolie u crnoj maksi haljini i štiklicama - 1 Angelina Jolie u crnoj maksi haljini i štiklicama - 2 +6 Angelina Jolie u bijeloj ljetnoj haljini

Za ovaj izlazak iz kuće slavna ljepotica izabrala je šik minimalizam. Odjenula je crnu maksi haljinu širokog kroja s tankim naramenicama i crne natikače s malom tankom potpeticom.

Takav model štiklica podigao je i vrlo običnu haljinu, a zbog visine potpetice pogodan je i za početnice u nošenju potpetica.

Angelina Jolie: Repriza haljine "Martina", koju bi stvarno bilo šteta nositi samo jednom Angelina Jole u haljini brenda The Row koju je nosila i lani u Parizu - 1 Angelina Jole u haljini brenda The Row koju je nosila i lani u Parizu - 4 Angelina Jole u haljini brenda The Row koju je nosila i lani u Parizu - 3 +1 Angelina Jole u haljini brenda The Row koju je nosila i lani u Parizu - 2

Angelina Jolie u šetnji gradom Angelina Jolie: Haljina koja dobro stoji ženama od XS do XXL veličine

Angelina Jolie u haljini koja figuru čini putenijom - 1 Angelina Jolie: Odlična haljina koja ženskoj figuri dodaje obline

Glumica je nosila dizajnersku zaštitnu masku za lice Black Arrows Mask, čija je cijena 105 američkih dolara (663 kune), a prihod od zarade ide za borbu protiv virusa COVID-19.

Angelina Jolie u crnoj maksi haljini i štiklicama - 2 Angelina Jolie u crnoj maksi haljini i štiklicama (Foto: Profimedia)

Pogledali smo kakvi se modeli crnih maksi haljina mogu pronaći u trgovinama te izdvojili pet laganih i udobnih modela koje možete vidjeti u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju