Angelina Jolie i njezin sin Maddox u Washingtonu su sudjelovali na svečanoj večeri u Bijeloj kući, na kojoj su američki predsjednik Joe Biden i prva dama ugostili južnokorejskog predsjednika Yoon Suk Yeola i prvu damu Kim Keon Hee povodom 70. godišnjice saveza SAD-a i Koreje.

Galerija Angelina Jolie Angelina Jolie sa sinom na svečanoj večeri u Bijeloj kući Angelina Jolie sa sinom na svečanoj večeri u Bijeloj kući +1 Angelina Jolie sa sinom Maddoxom

Azijsko-američki odnosi vrlo su važni za glumičinu obitelj. Djeca i ona godinama imaju bliske veze s Azijom, uključujući i Južnu Koreju. Između ostalog, Maddox je za odlazak na studij odabrao Sveučilište Yonsei u Seulu zbog čega su oboje bili počašćeni pozivom na večeru.

Na svečanu večeru majka i sin stigli su držeći se ruku pod ruku, a glumica je blistala u prljavobijelom vintage sakou modne kuće Chanel ispod kojeg je nosila lepršavu bijelu haljinu s V-izrezom.

Angelina Jolie sa sinom Maddoxom Angelina Jolie sa sinom Maddoxom (Foto: Profimedia)

Duga haljina nalik vjenčanici šivana je po mjeri za glumicu prije nekoliko godina. Krase je nabori i izrez na nozi te efektni detalj na struku, a glumica ju je uparila sa zlatnim štiklama.

Angelina Jolie: Kombinacija s ljetnim sandalama koja bi na hrvatskim ulicama izazvala čuđenje Angelina Jolie u dugom kaputu i ljetnim sandalama - 5 Angelina Jolie u dugom kaputu i ljetnim sandalama - 6 Angelina Jolie u dugom kaputu i ljetnim sandalama - 1 +2 Angelina Jolie u dugom kaputu i ljetnim sandalama - 4

Izdanje je upotpunila bisernom ogrlicom i odgovarajućim visećim naušnicama, a u ruci je nosila zlatnu torbicu. Kosu je raspustila i oblikovala u valove.

Angelina Jolie i sin Maddox prilikom dolaska u Bijelu kuću Angelina Jolie i sin Maddox prilikom dolaska u Bijelu kuću (Foto: Guliver Image)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju