Uoči proslave Dana zahvalnosti Angelina Jolie otišla je u brzinsku kupovinu s kćeri Zaharom. Obišle su poznati losanđeleski butik Fred Segal i nakon obavljene kupovine uputile se kući s punim vrećicama. Zahara je ove godine započela studij na fakultetu Spelman u Atlanti i odselila se, a sada se vratila u Los Angeles kako bi provela praznik s obitelji, što sigurno najviše veseli njezinu mamu.

Galerija Angelina Jolie u kupovini uoči Dana zahvalnosti Zahara Jolie Pitt u kupovini s mamom Angelinom Angelina Jolie u listopadu 2022. u gležnjačama modne kuće Valentino +3 Gležnjače modne kuće Valentino

Angelina je za izlazak odabrala kombinaciju u kakvoj je stalno viđamo. Njezin stil vrlo je jednostavan, a u ormaru joj prevladavaju decentni i klasični odjevni komadi u neutralnim bojama poput crne, koju stvarno obožava nositi.

Tako je i ovaj put od glave do pete bila odjevena u crno, a pažljivim ljubiteljima mode za oko su sigurno zapele njezine gležnjače.

Angelina Jolie u kupovini uoči Dana zahvalnosti Angelina Jolie u kupovini uoči Dana zahvalnosti (Foto: Profimedia)

Nije teško prepoznati čiji model slavna glumica nosi - zlatni logo u obliku slova V koji se nalazi na potpetici otkriva da su to gležnjače modne kuće Valentino.

Gležnjače modne kuće Valentino Gležnjače modne kuće Valentino (Foto: Valentino)

U pitanju je njihov heritage model koji je napravljen od prave kože. Jednostavne gležnjače imaju blok-potpeticu visoku šest centimetara i zaobljen vrh, zbog čega ih itekako možemo svrstati među najudobnije modele.

Gležnjače modne kuće Valentino Gležnjače modne kuće Valentino (Foto: Valentino)

Posljednjih godina popularna je obuća sa špicastim vrhom, ali ona mnogim ženama ne odgovara jer je preuska i naposljetku vrlo neudobna. Ove gležnjače nemaju tu dizajnersku značajku, ali zato imaju najudobniji stil potpetice umjerene visine koju bi odobrili i ortopedi.

Je li ovo najudobniji model gležnjača s višom potpeticom?

glasova:

Gležnjače modne kuće Valentino Gležnjače modne kuće Valentino (Foto: Valentino)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju