Angelina Jolie posjetila je Ujedinjene narode u Ženevi gdje je nazočila sastanku o izbjeglicama. Za tu prigodu glumica je izabrala elegantnu plavu haljinu "pencil" kroja i salonke boje kože

Angelina Jolie zračila je suptilnom elegancijom na sastanku u Ujedinjenim narodima u Ženevi na kojem su tema bile izbjeglice.

Lijepa glumica, koja je glavni povjerenik za izbjeglice pri UN-u, nosila je plavu haljinu s potpisom dizajnera Rolanda Moureta koju odlikuje pravokutni izrez, rukavi tri četvrt dužine te ženstveni "pencil" kroj. Za obuću je izabrala nepogrešivi klasik – salonke boje kože u kojima svaka noga izgleda profinjeno.

Pogledajte kakve se salonke u boji kože i pudera mogu pronaći u našim trgovinama cjenovnog ranga od 149 do 1720 kuna.

Pažnju nam je privukao i Angelinin crni lak za nokte kakav oskarovka vrlo rijetko nosi. Jedan od tih rijetkih trenutaka bila je premijera filma "Gospodarica zla" 2014. godina. Crni lak za nokte definitivno je "prodrmao" Angelininu besprijekorno elegantnu kombinaciju.

Angelina je u UN-u održala i govor o izbjeglicama, a jedna njena rečenica posebno je odjeknula:

Ne postoji prečac do mira i sigurnosti. Ja sam ponosna Amerikanka i internacionalistica, poručila je 41-godišnja glumica i humanitarna aktivistica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju