U Los Angelesu je održana premijera filma "Eternals" redateljice Chloe Zhao. Film prati pripadnike besmrtne rase s nevjerojatnim moćima koju su stvorila bića pod nazivom Celestials. Nakon što su tajno živjeli na zemlji više od 7000 godina, sada se sastaju kako bi zaštitili čovječanstvo od velike prijetnje.

Jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju ima Angelina Jolie, a s njom se u filmu pojavljuju i Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Richard Madden, Salma Hayek, Kit Harrington i mnogi drugi.

Očekivano, Angelina je bila glavna zvijezda premijere i na nju je stigla u društvu svoje djece. Mamu su bodrili svi osim sina Paxa koji nije bio prisutan.

Angelina je za ovu prigodu odjenula kreaciju modne kuće Balmain u smeđoj boji koja na prvi pogled djeluje kao haljina. Međutim, u pitanju su predimenzionirane dugačke hlače koje su kombinirane s također predimenzioniranim topom.

Slavna ljepotica ovo izdanje nadogradila je samo efektnim komadima nakita i odlučila se za jednostavan minimalistički make-up.

I dok su neki pohvalili ovu kreaciju, mnogi kritičari s društvenih mreža zaključili su kako joj uopće nije laskala. Iskreno, izgleda kao neka plahta, komentirao je jedan korisnik Instagrama, s kojim su se mnogi složili.

Ova kreacija...

glasova:

Oni koji su stali u obranu Angelinina odabira kažu da je ovo izdanje u potpunosti u skladu s njezinim načinom odijevanja. Naime, glumica u slobodno vrijeme preferira nositi vrlo ležerne i široke odjevne komade poput predimenzioniranih haljina, tako da je za premijeru zapravo odabrala kreaciju u svojem stilu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju